Bilo kuda, Pink TV svuda – srbijanski medijski tajkun preuzeo makedonsku nacionalnu televiziju Alfa

Čini se kako PinkTV ima ambiciju pokoriti cijeli Balkan svojim TV programom…

Srbijanska televizija PinkTV navodno je novi stopostotni vlasnik makedonske nacionalne televizije Alfa. Za sada nitko ne želi dati službenu potvrdu preuzimanja, no čini se kako je riječ o gotovoj stvari.Navodno se cijela transakcija dogodila prije nekoliko noći u jednom hotelu u Skopju. Cijena preuzimanja – nepoznata!

Ipak, programski direktor Alfa TV-a, Ljubomir Nikolovski, kaže da on takvu informaciju nema te da je ne može ni potvrditi ni demantirati, prenosi SEEbiz. Slično se izjasnio i izvršni direktor Mladen Damev, rekavši da nema komentara. Ipak, makedonski mediji doznaju da su vlasnici Pink TV-a već nekoliko puta dolazili u RM u posjetu televiziji Alfa.

A mi u Hrvatskoj i dalje čekamo dolazak “zloglasnog” PinkTV-a.

Posljednje što je Željko Mitrović govorio jest kako u Hrvatsku namjerava doći kada završi digitalizacija programskog emitiranja.

Drugim riječima – samo što nije…

Pročitajte još:

Željko Mitrović: Pink TV u Hrvatskoj u sljedećih 6 mjeseci!

Zaključajte žene, djecu i mlade, dolazi PINK TV!

One Comment

Leave a Reply
  1. zasto???? vas nema na “tv svuda” hrvatski prvi idrugi ima na “svuda” a naseg Pinka nema ni jednog programa on lyne …Zasto ? mislim da je to izvodljivo. ako mogu i drugi valjda moze i Pink. i to makar tri programa. moj predlog je pink prvi program , dvojka i filmovi. hvala sto ste procitali i ako imate vremena odgovorite nama svima koje to interesuje. pozzz….

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *