Zatvori
Foto: Očekivao čovjek debelu isplatu putem IPO-a
Jasmin Hadzic
22/02/2011

Huffington Postov šef prodaje nezadovoljan zbog prodaje AOL-u?

Jedan od najzaslužnijih za financijski uspon Huffington Posta sigurno je šef prodaje Greg Coleman. Večeras BusinessInsider piše kako je Coleman iznimno razočaran prodajom AOL-u za 315 milijuna dolara...

Navodno, stari majstor online oglašavanja Greg Coleman smatrao je kako će Huffington Post ostati nezavisna privatna kompanija sve do izlaska na burzu u vidu IPO-a. Naravno, kako sada znamo, ako su i postojali planovi o IPO-u, oni su odbačeni u zamjenu za bogatu prodaju AOL-u. Coleman je za HuffPost počeo raditi tek prije godinu dana. Došao je s pozicije direktora globalne prodaje za Yahoo.

Mnogi smatraju kako je upravo Coleman direktno odgovoran za Huffington Postov rast prihoda na 31 milijun dolara u 2010. godini. Za 2011. godini postajale su projekcije teške 60 milijuna dolara, no sada se postavlja pitanja što će se dogoditi ako Coleman nezadovoljan napusti HuffPost.

Prije nekoliko dana, AllThingsD je objavio da je Coleman nakon AOL-ovog preuzimanja dobio višemilijunski ček kako bi ostao raditi na HuffPostovoj online prodaji.

Pročitajte još:

- Izgleda kako Arianna Huffington na prodaji Huffington Posta ipak nije zaradila bogatstvo

- Pogledajte kako izgleda AOL-ovo blogersko carstvo

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram