Zatvori
Foto: Milanović:Prosvjedovanje je normalna stvar i na to se treba naviknuti...
Poslovni Puls
26/02/2011

Milanović: Neka Kosorica konačno odredi datum izbora!

Predsjednik najjače oporbene stranke danas je pozvao aktualnu premijerku da što prije odredi datum parlamentarnih izbora...

"Politika se vodi svugdje, pa i na ulicama, no prije svega u institucijama. Ljudi su frustrirani, nezadovoljni, neki su i bijesni, a prosvjedi koji su vezani uz branitelja Tihomira Purdu izraz su jednog drugog opravdanog revolta, jer je vlast tu potpuno zakazala. Vlada bi u kratkom roku trebala raspisati parlamentarne izbore i odrediti točan datum njihova održavanja", rekao je u Đakovu predsjednik SDP-a, Zoran Milanović.

Dodao je kako je "ulično" prosvjedovanje sasvim normalna stvar i da su građani s pravom nezadovoljni sve lošijim stanjem u državi.

"Prosvjedovanje je normalna stvar i na to se treba naviknuti. Nadam se da kod nas neće biti nasilnih prosvjeda, ali nikakvi prosvjedi nisu prijetnja ulasku Hrvatske u Europsku uniju", rekao je Milanović.

Premijerka za sada nije komentirala Milanovićev poziv na određivanje datuma parlamentarnih izbora...

Jadranka Kosor ima razloga za bojazan, ali ne od oborbe, već od samih građana.

Prema posljednjem velikom istraživanju, čak 83 posto građana smatra kako zemlja ne ide u dobrom smjeru...

Pročitajte još:

- Zapravo imamo 400.000 nezaposlenih!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram