Zatvori
Foto: Ne, objašnjenje nema previše veze s ljepotom...
Jasmin Hadzic
03/03/2011

Hedge fond menadžer objasnio zašto muškarci s Wall Streeta radije biraju modele i manekenke

Naime, TheGloss.com objavio je zanimljiv članak u kojem se između ostalog pojavljuje i komentar anonimnog hedge fond menadžera s Wall Streeta. Tema je bila ljubav...

Investicijski bankari, menadžeri i direktori s WallStreeta rijetko biraju pametne i uspješne žene za svoje životne partnere.

Ovaj hedge fond menadžer ima zanimljivo objašnjenje zašto je to tako...

On tvrdi da cijela stvar nema previše veze s nečijom ljepotom i atraktivnošću. Nije stvar u tome da želimo glupe i lijepe žene, odgovara menadžer. Sve se svodi na pronalaženje prave osobe koja je kompatibilna s našim stilom života. Ukoliko sam u vezi sa ženom koja je jednako ambiciozna i radoholičar poput mene, oboje radimo 18 sati na dan, pa kada bismo se uopće trebali viđati, zaključuje naš menadžer.

U teoriji, jedna učiteljica u vrtiću sigurno ima kraće vrijeme i lakše ćemo se organizirati u svoje slobodno vrijeme, biti će jednostavnije.

Za razliku od muškaraca, svaka "alfa" žena koju poznajem želi jednako ambicioznog i uspješnog muškarca. A koordiniranje u takvoj situaciji, gotovo je nemoguće. Zašto one ne mogu shvatiti da će sve biti bolje u vezi s nekim muškarcem koji radi u knjižnici i koji svaku večer kuha večeru kod kuće. Zar uspješni ljudi ne vide koliko bi to bilo jednostavnije, završava svoju teoriju anonimni menadžer.

Ima li neke logike u ovome?

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram