Zatvori
Foto: Malo celebrity promocije za jedan domaći internet servis...
Poslovni Puls
08/03/2011

Lana Klingor postala glasnogovornica internet servisa za prodaju oglašavanja LMA.hr

Malo celebrity promocije za jedan domaći internet projekt. Pop pjevačica Lana Klingor postala je voditeljica odnosa s javnošću internet portala LMA.hr..

LMA -  web servis za posredovanje u prodaji oglasnog prostora dovodi Lanu Klingor na mjesto voditeljice odnosa s javnošću. LMA web servis pruža uslugu povezivanja oglašivača i medija koji u uobičajenim uvjetima i po standardnoj cijeni nisu uspjeli prodati oglasni prostor, a u last minute ponudi ih ističu po posebnoj cijeni što ih čini prihvatljivijima za oglašivače.

Koncept last minute oglašavanja, prvenstveno je namijenjen srednjim i malim poduzećima, a tom segmentu tržišta omogućuje promotivne aktivnosti po znatno nižim cijenama. Također, LMA informira o posebnim prilikama za oglašavanje u svim medijima na jednom mjestu. U Hrvatskoj je LMA prvi koji svojim korisnicima nudi usluge toga tipa. Uz pregled i odabir ponuda za oglašavanje, kupcima se nudi mogućnost detaljnog informiranja o pojedinom mediju (naklada, teritorijalna pokrivenost, posebnost branda...), a servis nudi  i pomoć pri kreativnoj i tehničkoj izradi oglasa onim kupcima koji tek kreću u oglašavanje svojih proizvoda i usluga, navodi se u priopćenju za medije.

A pitate se što to kvalificira Lanu Klingor za posao glasnogovornice. Evo odgovora:

Gospođica Klingor je u studenom prošle godine napustila mjesto glasnogovornice Zagrebačkog Kazališta Mladih. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti 2009. godine.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram