Zatvori
Foto: Cijena aplikacije je 9,99 dolara, pa tko voli nek izvoli...
Poslovni Puls
09/03/2011

Hrvatska navigacijska aplikacija Don't Panic osvojila domaće iPhone korisnike

DON'T PANIC Croatia, nova iPhone aplikacija za cestovnu navigaciju, na prvom mjestu liste najprodavanijih aplikacija u hrvatskom App Store-u...

Aplikacija je proizvod domaće tvrtke Mireo.

Osim klasičnih značajki navigacijskih aplikacija, DON'T PANIC je prepoznatljiv po elegantnom i intuitivnom dizajnu korisničog sučelja, inovativnoj tražilici, te vrhunskim kartama. Karte su za Hrvatsku rađene vlastitim snagama, a za mnoge od podržanih zemalja osim podataka Tele Atlasa i Navteqa korištene su i podaci više od 15 lokalnih kartografa kako bi osigurali najveću moguću točnost navigacije. DON'T PANIC je vrhunski izveden softver, do 100 puta brži pri određivanju cestovne putanje u odnosu na konkurentske proizvode.

Aplikacija i karte pohranjuju se u memoriju telefona, što znači da za korištenje DON'T PANIC navigacije nije potrebno imati vezu na mobilni internet.

Korisnicima telefona s Android te Samsung Bada operativnim sustavima Mireova DON'T PANIC navigacija bit će dostupna uskoro, a za iPhone aplikaciju, osim hrvatske, u planu je i skora svjetska premijera, navodi se u službenom priopćenju.

Cijena aplikacije je 9,99 dolara, pa tko voli nek izvoli...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram