Zatvori
Foto: Zanimljivo kako te kritike dolaze od osobe koja se proslavila izjavom "Kud Ivo, tud i ja"...
Poslovni Puls
22/03/2011

Kosorica kritizirala Milanovića: Trčao je za Sanaderom, a sada ga ne zanima završetak pregovora s EU!

Premijerka Jadranka Kosor boravi u službenom posjetu Danskoj, odakle je uputila kritiku prvom čelniku "kukuriku koalicije"...

"Dolazak - nedolazak, Milanović je trčao na svaki poziv bivšeg premijera. To što on ne želi doći, to sam i očekivala, razgovarat ću sa svima drugima koji žele da se pregovori s Europskom unijom završe što prije", rekla je danas Jadranka Kosor.

Zanimljivo kako te kritike dolaze od osobe koja se proslavila izjavom "Kud Ivo, tud i ja".

Podsjetimo, Zoran Milanović rekao je nedavno da više nema zašto dolaziti u Banske dvore na razgovore o završetku pregovora s EU. To je samo nastavak prepucavanja između oporbe i vladajućeg HDZ-a nakon što je premijerka nedavno odbila doći u Sabor i pred zastupnicima prokomentirati stanje u državi odnosno velike antivladine prosvjede.

"Milanović je na tragu želje da odmah dođu na vlast, jer se boje ako se završe pregovori s EU i pokažu rezultati reformi i gospodarskog oporavka da su njihove šanse za pobjedu manje", zaključila je Kosor.

Pročitajte još:

- Džaba Vam prosvjedi – Kosor ne odustaje, datum izbora biti će poznat tek krajem lipnja!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram