Zatvori
Foto: To bi ukratko značilo da će News Corp za MySpace dobiti točno 0 dolara...
Jasmin Hadzic
29/03/2011

News Corp želi spojiti MySpace i glazbeni portal Vevo?

Kako piše Bloomberg, News Corp želi posrnulu društvenu mrežu MySpace spojiti s glazbenim portalom Vevo čiji su vlasnici najveće svjetske diskografske kuće...

Za sada su pregovori u početnim fazama, piše Bloomberg, a još nije jasno da li će Vevo kupiti MySpace ili će se sve pretvoriti u zajedničku joint-venture operaciju u kojoj bi News Corp bio jedan od većih dioničara.

To bi ukratko značilo da će News Corp za MySpace dobiti točno 0 dolara.

Ukoliko ste pogledali neki noviji glazbeni video spot na YouTubeu vjerojatno ste primijetili mali VEVO logotip. Vjerovali ili ne, Vevo.com je peti najposjećeniji video portal u SAD-u s više od 45 milijuna mjesečnih posjetitelja. Ideja Veva je monetizirati glazbene spotove putem video oglašavanja. Vlasnici Veva najveće su svjetske diskografske kuće poput UMG-a i Sonyja. Vevo je za sada dostupan samo u SAD-u.

Za njih bi vjerojatno imalo smisla preuzimanje MySpacea budući na njemu danas i tako ne postoji ništa drugo osim profila glazbenih profesionalaca i amatera.

Prema posljednjim informacijama Rupert Murdoch očajnički se želi riješiti MySpacea. Šuškalo se kako će Zynga kupiti MySpace, ali od svega na kraju nije bilo ništa.

U svijetu Twittera i Facebooka agonija nekoć najveće svjetske društvene mreže se nastavlja...

Pročitajte još:

- MySpace i službeno najavio otpuštanje 47 posto svih zaposlenih

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram