Zatvori
Foto: Facebook bi uskoro mogao dostići vrijednost od 100 milijardi dolara. Na papiru...
Jasmin Hadzic
29/03/2011

Warren Buffett: Financijska vrijednost društvenih mreža je precijenjena!

Najpoznatiji svjetski investitor govoreći na konferenciji u New Delhiju upozorio je ulagače na precijenjenu financijsku vrijednost društvenih mreža poput Facebooka i Twittera...

Warren Buffet upozorava ulagače na cijeli niz IPO-ova velikih tehnoloških kompanija. Buffet je uputio kritiku precijenjene vrijednosti vodećih svjetskih društvenih mreža.

"Većina njih je precijenjeno. Iznimno je teško odrediti vrijednost kompanija koje upravljaju društvenim mrežama. Neke će od njih biti veliki dobitnici", rekao je Buffet, prenosi Bloomberg.

Buffetova izjava dolazi u vrijeme kada se nekoliko velikih društvenih mreža i internet kompanija sprema na izlazak na burzu u vidu IPO-a. Uskoro će to napraviti Linkedin, a svi s nestrpljenjem očekujemo i IPO-e Facebooka, Groupona i Zynge.

Buffet je do sada izbjegavao ulagati u dionice tehnološkog sektora tvrdeći da se "ne razumije u to što oni rade". Prije nekoliko dana je izjavio kako mu ne pada na pamet ulagati u dionice Applea.

Pročitajte još:

- Izvor iz Groupona: IPO od 25 milijardi dolara? Ne budite smiješni…

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram