Zatvori
Foto: Treći i jedini regionalni sajam internetske industrije održati će se 5. i 6. svibnja...
Poslovni Puls
05/04/2011

Web::INDUSTRIJA 2011: Družite se s uspješnim domaćim poslovnjacima s interneta!

Nakon uspješno održanog prošlogodišnjeg sajma koji je okupio preko 600 prijava posjetitelja, organizatori su najavili treći i jedini regionalni sajam internetske industrije, koji će se pod nazivom Web::INDUSTRIJA 2011 – BeSeen održati 5. i 6. svibnja 2011. Dakle, u dva dana na dvije lokacije u Zagrebu. Kao i prošle godine, ulaz na sajam i na jedinstvena edukativna predavanja za web-poslovanje je u potpunosti BESPLATAN, ali ove godine – bez ograničenja u broju prijava i uz mogućnost rezervacije sjedećih mjesta u dvorani s predavanjima. Važno je da na službenim stranicama sajma obavezno ispunite online registraciju jer bez toga ulazak na sajam neće biti moguć!

Organizatori su trenutno u procesu ugovaranja zakupa sajamskih izlagačkih pozicija te možemo očekivati da će doći poznata imena domaće internetske industrijeKolektiva, Microsoft Hrvatska, Etarget, Trikoder, Udruga Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera - CISEx, Trenutak, Web-Hosting.hr, Metuzalem i drugi. Osim upoznavanja njihove ponude, svi naručitelji web stranica i drugih web usluga moći će pronaći najkvalitetnije ponuđače – uživo! Ova jedinstvena prilika za stvaranje poslovnih aranžmana, učinit će ovaj sajam upravo onime čemu i stremi – pravoj burzi web-poslova.

Osim sajamskog izlaganja, predavanja prvog dana Web::INDUSTRIJE 2011 održavat će uspješni poslovnjaci iz svijeta internetskog biznisa, od kojih se izdvaja tema o tome kako Vam web može pomoći u proširenju poslovanja te ona o izvozu IT usluga. Tokom podneva za sav prisutni poslovni sektor bit će pripremljena interaktivna panel rasprava o primjeni društvenih mreža (npr. Facebook) u poslovanju. Uz opuštenu atmosferu, odličnu za networking i upoznavanje priznatih web stručnjaka iz regije, te tvrtki iz kojih dolaze, izlagači će zajedno s organizatorima pripremiti i pregršt nagradnih igara za sve posjetitelje. Najavljen je ponovno odličan Business Speed Dating (BSD) putem kojeg ne samo da možete naći nove poslovne partnere, već i potencijalne klijente koji trebaju web stranice ili druge usluge vezane uz internetski marketing i PR.

Drugog dana Web::Edukacija je pripremila dvije najprodavanije specijalističke radionice Webura (prva radionica koja je namijenjena obrazovanju o poslovanju putem interneta s pravilima poslovanja koja se razlikuju od onih u "stvarnom" poslovnom svijetu), te Drumara Specijal (radionica namijenjena edukaciji o oglašavanju, marketingu i prodaji putem društvenih mreža Facebook i Twitter).

Predsajamske najave možete viđati praćenjem zlatnih medijskih pokrovitelja – Net.hr, tportal.hr i Monitor.hr, a nakon besplatne online registracije - Vama preostaje jedino da budete viđeni na sajmu Web::INDUSTRIJA 2011 – BeSeen u Zagrebu.

SPONZORIRANA VIJEST

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram