Zatvori
Foto: Rose je osnovao tvornicu mobilnih startupova...
Jasmin Hadzic
06/04/2011

Kevin Rose iz Digga ima novi startup. Zapravo, tvornicu novih startupova...

Nismo trebali dugo čekati kako bismo doznali na čemu je Kevin Rose radio otkad je otišao iz Digga. U biti nije otišao jer će i dalje savjetovati Upravu Digga, no u stvarnosti Kevin je u nekim drugim vodama...

Kako piše TechCrunch, Kevin Rose je sa svojim dugogodišnjim prijateljem i Diggovim bivšim superdizajnerom Danielom Burkom osnovao malu "tvornicu" mobilnih aplikacija neobičnog naziva "Milk".

Evo o čemu je riječ...

Rose i Burka zajedno će se s 5 ( za sada) programera i dizajnera upustiti u razvoj cijelog niza mobilnih aplikacija za koje Rose tvrdi da pokušavaju riješiti "velike probleme" na internetu. Oni se nadaju da će nakon godinu dana imati oko 5 do 6 aktivnih mobilnih aplikacija. Ako se neka od njih pokaže iznimno uspješnom - pretvoriti će je u samostalni startup koji će zatim potražiti investitore.

Ovo nama najviše sliči na pomalo neobični startup inkubator.

TechCrunch piše kako će u novi Roseov projekt uložiti i postojeći Diggovi investitori koji očito smatraju kako Rose i dalje pokazuje ogromni potencijal, iako se Digg u konačnici pokazao neuspješnim i neprofitabilnim projektom.

Zvuči zanimljivo...

Pročitajte još:

- Kevin Rose u Facebook uložio više od milijun dolara

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram