Zatvori
Foto: Mala pomoć - nije riječ o Indiji, Kini ili Brazilu...
Jasmin Hadzic
10/04/2011

Nikada nećete pogoditi koje je najbrže rastuće svjetsko tržište mobilnih uređaja!

Da li bi Vas iznenadila informacija da totalitaristička Demokratska Narodna Republika Koreja tj. "Sjeverna Koreja" ima najbrže rastuće tržište mobilnih uređaja? Čitajte dalje...

Prema informacijama koje je objavio Chosun Ilbo, broj pretplatnika na mobilne uređaje u posljednjih godinu dana ostvario je snažan rast.

Pazite sada ovo...

U posljednjem kvartalu 2008. godine u Sjevernoj Koreji bilo je tek 1.600 vlasnika mobilnih uređaja na pretplatu. Krajem prošle godine broj pretplatnika je skočio na 300.000.  Tako je na papiru S. Koreja vjerojatno najbrže rastuće tržište mobilnih uređaja na svijetu!

Egipatski telekom Orascom koji u S. Koreji ima monopol na sve mobilne usluge u suradnji s tamošnjom državnom poštom osigurao je 100-tnu pokrivenost 3G signalom, čime se ne može pohvaliti niti jedna druga zemlja na svijetu.

U zamjenu za monopol, Orascom u potpunosti mora zadovoljavati sve državne zahjeve za cenzuriranjem sadržaja i kontrolom informacija.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram