Zatvori
Foto: Evo što se dogodi kada suradnici i volonteri odluče naplatiti svoj rad i trud...
Jasmin Hadzic
12/04/2011

Blogeri tuže Huffington Post i traže 105 milijuna dolara za svoje BESPLATNE članke

Iznenađenje večeri! Blogeri koji su mjesecima (neki i godinama) besplatno pisali za Huffington Post odlučili su tužiti popularni američki politički-news blog nakon što ga je AOL preuzeo za 315 milijuna dolara...

Grupa blogera koja je odlučila tužiti popularni Huff Post sada traži 105 milijuna dolara od Arianne Huffington!

O čemu je riječ...

Blogeri tvrde da su im čelnici Huff Posta obećavali naknadnu financijsku kompenzaciju za besplatno pisanje. Oni tvrde da do financijske kompenzacije nikada nije došlo, te su sada odlučili naplatiti svoj rad nakon što je popularni politički-news blog prodan AOL-u za 315 milijuna dolara.

Blogere predvodi aktivist Jonathan Tasini - koji je za Huffington Post u posljednjih 5 godina napisao više od 250 članaka i komentara.

Bez nekih detalja vrlo je teško reći da li blogeri imaju "slučaj" u svojim rukama. Činjenica je da Huffington Post svoj uspjeh velikim dijelom može zahvaliti upravo "zajednici", anonimnim i poznatijim (Barack Obama) blogerima koji su godinama besplatno stvarali sadržaj na Huffington Postu.

Sve će na kraju ovisiti o dokazima koji za sada ne postoje.

A ono što nije na papiru - kao da se nije niti dogodilo...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram