Zatvori
Foto: New York Times i dalje na uvjerljivom prvom mjestu...
Jasmin Hadzic
19/04/2011

Ma kakav Huffington Post, britanska tvornica tabloida DailyMail ima više posjetitelja!

Kada pišemo o novoj generaciji internet medija koji osvajaju svijet, najčešće govorimo o jednom HuffingtonPostu ili Mashableu ili BusinessInsideru. Zaboravili smo spomenuti britansku tvornicu tabloida DailyMail...

Dovoljan je jedan pogled na naslovnicu DailyMaila kako bi se uvidjelo o čemu je riječ.

Red showbiza, red paparazzi fotografija, red paranormalnih priča - dakle neki križanac između Indexa i Net.hr-a! Koliko god mi okretali glavu od takvog sadržaja, činjenica jest da ga korisnici rado konzumiraju.

Prema podacima ComScorea, DailyMail.co.uk sada je drugi najposjećeniji news portal na svijetu nakon New York Posta! Da, preskočili su i toliko spominjani Huffington Post koji se od nedavno nalazi u vlasništvu AOL-a.

U ožujku Huffington Post je imao 38,4 milijuna jedinstvenih posjetitelja, dok je DailyMail u istom mjesecu ostvario rast posjećenosti od 27 posto na 39,6 milijuna jedinstvenih posjetitelja.

New York Times i dalje je uvjerljivi lider kada su u pitanju klasični "novinski" servisi s gotovo 62 milijuna posjetitelja u ožujku.

Valja napomenuti kako će NYT sigurno zabilježiti pad posjećenosti nakon uvođenja digitalne pretplate, pa postoji mogućnost da će DailyMail postati i najposjećeniji novinski portal na svijetu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram