Zatvori
Foto: Obama je pred zaposlenicima Facebooka branio svoje gospodarske reforme...
Jasmin Hadzic
21/04/2011

Američki predsjednik Barack Obama posjetio Facebookovo sjedište

Američki predsjednik Barack Obama posjetio je jučer Facebookovo sjedište u Kaliforniji gdje je pred okupljenim Facebookovim zaposlenicima debatirao o krizi američkog državnog proračuna, propasti nekretninskog sektora i budućnosti visokotehnoloških ulaganja...

Njegov domaćin naravno bio je Mark Zuckerberg koji se ovaj put pojavio u bijeloj košulji i kravati. Obama se nije kreveljio i pričao viceve poput bivšeg predsjednika Georgea Busha koji je također nedavno posjetio Facebookovo sjedište.

Iako je Zuckerberg Obami u uvodu postavio nekoliko pitanja što je poslužilo za "zagrijavanje" - najviše pitanja je bilo postavljeno iz publike koju je zanimalo kako se Obamina administracija nosi s gurućim, prije svega ekonomskim, izazovima.

Obama je naravno pohvalio Silicijsku dolinu, no dodao je kako ga svaki put upozoravaju da je i tamo vrlo teško naći kvalificiranog djelatnika, što je on shvatio kao dodatni razlog da se uđe u veliku reformu obrazovnog sustava.

Obama se našalio da je Facebook jedina kompanija, osim naftnih divova, kojoj jako dobro ide i u ovakvom stanju ekonomije.

Prema izjavama prisutnih, Obama je bio impresivan i šarmantan, ali su mnogi izrazili svoju sumnju u realizaciju ideja i planova njegove administracije.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram