Zatvori
Foto: Udruga Hrvatski nezavisni izvoznici softvera CISEx poziva svoje članove na sastanak i redovno druženje...
Poslovni Puls
22/04/2011

CISEx Friday: Izvoznici softvera ne zaboravite na prvo zajedničko okupljanje!

Udruga Hrvatski nezavisni izvoznici softvera CISEx poziva svoje članove na sastanak i redovno druženje...

Evo i priopćenja:

U petak 29.4 zadnji je rok da tvrtke predaju godišnje izvještaje i podvuku crtu pod 2010. godinom. Za udrugu CISEx ovaj datum označava početak našeg operativnog djelovanja, jer sve što smo do sada radili može se nazvati samo pripremnim poslovima.

CISEx Friday, kojeg smo najavili u jednom od prethodnih postova, prvo je okupljanje članova. FER nam je izašao u susret i dao na raspolaganje svoju Sivu vijećnicu. Ona ima kapacitet oko 50 osoba, a mi smo već pokazali da takav prostor jesmo u stanju napuniti.

Format od tri sata zamislili smo kao jedan velliki sastanak. Sastanak na kojem ćemo imati mnoštvo tema na stolu, a upravni odbor pripremio je i par inovacija.

Sve će započeti najprije s prezentacijom onoga što je obavljeno do sada.

  • upoznat ćemo se još jednom s organizacijom CISEx-a, a pogotovo predstaviti one koji su se do sada učlanili
  • predstavit ćemo naše osnovne procese funkcioniranja
  • danas naš web site exportboomers.com izlazi iz svoje BETA verzije, a svi koji dođu moći će se upoznati s njegovim funkcionalnostima i načinom korištenja. Korporativni i stručni blogovi, profili tvrtki i pojedinaca, međusobna komunikacija članova, … ima toga još.

Ostatak vremena želimo provesti u diskutirajući o raznim temama s ciljem našeg dogovora o priroritetima i aktivnostima CISExa koje želimo provoditi. Neke od tema koje želimo otvoriti za diskusiju su:

  • Kako CISEx može najbolje pomoći članovima u postizanju tržišne prepoznatljivosti za svoj proizvod i educiranosti za nastup na inozemnom tržištu
  • Kako želimo surađivati s drugima (tehnološki parkovi, IRB, druge udruge, državne agencije, investitori itd)
  • Na koji način želimo dalje promovirati svoje djelovanje (organizacija Web&Wine konferencije, izdavanje prve knjige, engleska verzija exportboomers.com, mediji, gerila…)
  • Na kojim konferencijama i sajmovima želimo skupno nastupiti i kako ćemo to postići
  • Kako ćemo dijeliti znanja i iskustva (led će probiti Vedran Klanac iz Ocean Media sa svojom intimnom pričom)
  • Tko se od članova želi aktivno uključiti u aktivnosti CISEx-a

Na ovaj sastanak dovest ćemo i gosta iznenađenja. Da iznenađenje ne bude pokvareno, nećemo odavati ni tko je on ni koja će biti njegova uloga na sastanku.

Ovo je short notice, ali znamo da ćete doći.

Molimo sve one koji su dobili račun za članarinu, a još uvijek ga nisu namirili da to naprave prije našeg sastanka, a ako imaju s time problema da nam se jave. Svi koji su poslali pristupnicu i koji će to učiniti do sastanka mogu doći, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram