Zatvori
Foto: Iznenađenje dana, Barack Obama je ipak Amerikanac...
Jasmin Hadzic
27/04/2011

Dosadni Donald Trump uspio je natjerati Baracka Obamu da javno objavi svoj rodni list

Potencijalni kandidat za predsjednika SAD-a i "ugledni" američki biznismen Donald Trump danas se zadovoljno smiješio kamerama. Razlog? Uspio je natjerati američkog predsjednika Baracka Obamu da objavi svoj rodni list kako bi utišao glasine...

A glasine je pokrenuo sam Donald Trump koji već duže vremena inzistira na tome da postoji mogućnost kako Barack Obama nije rođen u SAD-u već u Keniji. Trump se u posljednjih nekoliko tjedana "nije gasio", iako je od samog početka bilo jasno kako je Obama rođen na Havajima.

No, Trump je bio uporan, a Bijela kuća je odlučila danas stati na kraj cirkusu objavom rodnog lista američkog predsjednika. U njemu stoji kako je Barack Hussein Obama II. rođen na Havajima 4. kolovoza 1964. godine.

Obama je nakon objave rodnog lista izjavio kako se ne namjerava baviti "budalaštinama", dok je Trump naglasio kako je ponosan što je sudjelovao u kampanji koja je natjerala Obamu na objavu rodnog lista.

Nadamo se da Trump neće postati kandidat republikanske stranke na predstojećim predsjedničkim izborima jer bi to vjerojatno značilo da ćemo se naslušati ovakvih glupavih PR provokacija koje za cilj imaju promociju "Pripravnika" ili neke drugog Trumpovog samopromocijskog TV reality showa.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram