Zatvori
Foto: Među ulagačima i poznata tv zvijezda Ashton Kutcher...
Jasmin Hadzic
27/04/2011

Diggov Kevin Rose osigurao investiciju od 1,5 milijuna dolara za svoj novi startup

Kao što smo već pisali, osnivač Digga, Kevin Rose, nije predugo mirovao nakon što je otišao iz nekoć respektabilne internet kompanije...

Rose i dizajner Daniel Burka osnovali su prije nekoliko tjedana tvornicu mobilnih (i drugih) aplikacija Milk Inc. Nadaju da će nakon godinu dana imati oko 5 do 6 aktivnih mobilnih aplikacija. Ako se neka od njih pokaže iznimno uspješnom - pretvoriti će je u samostalni startup koji će zatim potražiti investitore.

A kako danas piše TechCrunch, Milk je osigurao investiciju vrijednu 1,5 milijuna dolara. U Roseov novi startup uložili su poznati anđeli ulagači, ali i medijske zvijezde poput Ashtona Kutchera koje će se pobrinuti za dobar PR.

Među ulagačima u Milk, nalaze se i Ron Conway, Tim Ferriss, Dave Morin, Philip Rosedale, Evan Williams, Shervin Pishevar, Joshua Schachter, Anthony Casalena, Philip Kaplan, Chris Sacca, Gary Vanyerchuk, Tony Hsieh, Chamath Palihapitiya, Matt Mullenweg, Don Dodge, Matt Williams, Tony Conrad i Rob Hayes.

Svi (barem mi) s velikim nestrpljenjem očekujemo prvi Kevinov post-Digg projekt...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram