Zatvori
Foto: Najpoznatiji svjetski tech novinar vraća se na tržište...
Jasmin Hadzic
28/04/2011

Osnivač TechCruncha Michael Arrington najavio povratak aktivnom ulaganju u startupove

Osnivač iznimno popularnog tehnološkog bloga TechCrunch najavio je kako se vraća u svijet aktivnog ulaganja u mlade startup kompanije...

Michael Arrington vjerojatno je najpoznatiji američki tech-novinar.

Po profesiji pravnik, Arrington je 2005. godine osnovao TechCrunch koji u kratko vrijeme postao jedan od najpopularnijih tehnoloških blogova na svijetu. A Mike je sigurno ove jeseni podebljao svoj bankovni račun, budući je AOL preuzeo TechCrunch za nekih 35-40 milijuna dolara. Točan iznos i danas je nepoznanica. Arrington je u prošlosti ulagao u nekoliko startup kompanija, no s tom je praksom prestao nakon što su ga počeli optuživati za sukob interesa - što je i razumljivo.

Uglavnom, Arrington je napisao članak u kojem objavljuje svoj povratak aktivnom ulaganju u mlade tehnološke startupove.  Zašto se predomislio, nije naveo.

Nedavno je sudjelovao u prikupljanju kapitala za novi startup Kevin Rosea, a po vlastitom priznanju postao je i partner u dva investicijska fonda - Benchmark Capital i SoftTech VC.

Biti će zanimljivo vidjeti kakav će status na TechCrunchu imati startupovi u koje Arrington odluči uložiti.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram