Zatvori
Foto: Ali Groupon i dalje prodaje popust na noćenje u Trumpovim hotelima...
Jasmin Hadzic
30/04/2011

Zbog političkog napada na Obamu, Groupon odustao od oglašavanja na Trumpovom TV showu

Zbog političke medijske kampanju koju ovih dana provodi američki poduzetnik Donald Trump, Groupon je objavio će povući oglašivačke spotove koji su se trebali pojaviti uz Trumpov tv show The Celebrity Apprentice...

Ako ste slučajno prespavali prošlih nekoliko dana, Donald Trump se trenutno nalazi u velikoj medijskoj kampanji s kojom će pokušati osvojiti naklonost republikanskih birača za svoju predsjedničku kampanju.

Prvo je "natjerao" Baracka Obamu da objavi svoj rodni list, a jučer je pričao o osvajanju Iraka i velikim porezima na kineske proizvode koji se uvoze u SADa-a.

No, čini se kako njegov nastup ne oduševljava IT sektor.

Najveći internet servis za grupnu kupovinu - Groupon objavio je kako će povući oglašivačke spotove koji su se trebali pojaviti uz Trumpov tv show "The Celebrity Apprentice".

Kao razlog, Groupon službeno navodi kako se "Donald Trump trenutno nalazi pod određenim političkim kritikama". Ovo je već drugi put da je Groupon umiješan u kontroverzne oglašivačke kampanje - svi se još uvijek sjećamo onih reklama sa Super Bowla koje su šokirale Ameriku.

Iako se Groupon očito pokušava distancirati od Trumpa - nekoliko je korisnika iz SAD-a primijetilo kako Groupon ovaj tjedan upravo prodaje noćenje u Trumpovom hotelu u Las Vegasu!

Biznis ipak iznad svega...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram