Zatvori
Foto: Tržište privatnih online modnih klubova sve je veće i konkurentnije...
Jasmin Hadzic
04/05/2011

Amazon lansirao online trgovinu u kojoj se poznati modni brendovi prodaju s velikim dnevnim popustima

Amazon će danas oko 9 sati ujutro, po američkom vremenu, i službeno otvoriti vlastitu online trgovinu poznatih modnih brendova...

Na web stranicama MyHabit.com već se sada možete registrirati, a ako ste već kupovali na Amazonu, nema potrebe da upisujete nove korisničke podatke.

Amazon će na MyHabit ponuditi predmete poznatih (i onih manje poznatih) modnih brendova i popularnih dizajnera s velikim sniženjima u ograničenom vremenskom roku tj. na dnevnoj bazi. Zanimljivo, Amazon navodi kako će svi predmeti biti prezentirani kroz velike fotografije visoke kvalitete i male video klipove na kojima će profesionalni modeli nositi predmete koji se prodaju na MyHabit-u.

Tržište privatnih online modnih klubova sve je veće i konkurentnije.

Europski div Vente Privée za sada je uvjerljivi lider, no Google je nedavno pokrenuo svoj modni shopping klub, a evo sada i Amazon vidi svoju priliku za nekoliko dodatnih milijuna na bankovnom računu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram