Zatvori
Foto: Mesić je 1956. godine statirao kao ustaški časnik u filmu "Ne okreći se, sine"...
Poslovni Puls
05/05/2011

Stipe Mesić postaje glumac u Šovagovićevom novom filmu. Tamo će tumačiti ulogu...predsjednika!

Bivši  hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, koji se trenutno nalazi na službenom putu u Kazahstanu, uskoro zbog snimanja novog filma "Visoka modna napetost" Filipa Šovagovića stiže u Jelsu na Hvaru...

Index.hr donosi više:

Stipe Mesić u filmu glumi predsjednika države koji se pod pritiskom javnosti odlučio na neko vrijeme skloniti na otoku. Snimanje filma započelo je 26. travnja, a posljednji kadrovi bi trebali biti snimljeni do sredine lipnja ove godine.

"Nama je Mesić bio jedino logično rješenje, s obzirom da imamo ulogu predsjednika u filmu. U filmu želimo fuzionirati dokumentarno s fikcionalnim, tako da nam je on bio najbolji izbor. Ponudio nam je svoja dva dana na raspolaganje i na tome smo mu zahvalni. Nismo znali imamo li ga ili ne, a na kraju nas je obavijestio da će njemu to biti veselje, pogotovo zato što radimo na Hvaru", rekao je za Index nedavno Filip Šovagović.

Ovo nije prvi Mesićev susret sa glumom - 1956. godine je statirao kao ustaški časnik u filmu "Ne okreći se, sine" Branka Bauera.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram