Zatvori
Foto: McDonald's će blagajnike uskoro zamijeniti s automatima...
Jasmin Hadzic
15/05/2011

McDonald's sprema velike promjene - blagajne su out, kreditne kartice su in!

Predsjednik europske divizije popularnog lanca brze hrane McDonald's najavio je velike promjene...

McDonald's će uskoro na svojih 7.000 europskih lokacija uvesti mogućnost plaćanja narudžbe putem automata koji bi s Vaše kreditne kartice trebao skinuti iznos za plaćanje. U ovom trenutku nije sasvim jasno hoće li  McDonald's u potpunosti izbaciti blagajnike i plaćenje putem papirnatog novca, no svakako je vidljiv put kojim McDonald's želi krenuti - kreditne kartice i mobilno plaćanje.

Dok većina svjetskih fast food lanaca u Europi bilježi ne previše impresivne rezultate, McDonald's je u prvom kvartalu zabilježio rast prodaje od 7,5 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Steve Easterbrook, predsjednik McDonald'sove europske divizije potvrdio je u razgovoru za FinancialTimes kako fast-food div sprema velike novosti u svojim europskim restoranima. Osim već spomenutog automatskog plaćanja kreditnim karticama, McDonald's planira promijeniti sadržaj klasičnog menu-a, a u planu je i produljeno radno vrijeme.

Prve promjene osjetiti će potrošači u Velikoj Britaniji koji će uskoro svoj McDonald's obrok moći platiti jednostavnim provlačenjem kreditne kartice kroz posebni automat.

Budućnost je konačno stigla i u fast-food industriju...

Foto:ZadarskiList

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram