Zatvori
Foto: Riječ je o online zalagaonici...
Jasmin Hadzic
08/06/2011

LOVA SVUDA OKO NAS: Suosnivači Groupona pronašli novu zlatnu koku - Pawngo!

Manje poznati suosnivači popularnog Groupona koji se sprema na izlazak na burzu Eric Lefkofsky i Brad Keywell možda su pronašli novu zlatnu koku internetske industrije...

A ne biste vjerovali riječ je o online zalagaonici Pawngo! Keywell i Lefkofsky su kroz svoju ulagačku tvrtku Lightbank uložili 2,3 milijuna dolara u ovaj zanimljivi koncept.

Baš kao što smo gore i napisali - riječ je o online zalagaonici koja će Vam omogućiti kratkoročno posuđivanje relativno velikih svota novca ukoliko ćete založiti neki vrijedan predmet poput dragocjenog kamenja, luksuznog sata ili nekog sličnog predmeta visoke vrijednosti.

Nakon što Pawngo odobri zajam (i do 100.000 dolara) kreće naplata mjesečne kamate od 3 do 7 posto. Kako se navodi na njihovoj web stranici, zajam se ugovara na kraće vremensko razdoblje, obično od 3 do 6 mjeseci o čemu će ovisiti i visina mjesečne kamate.

Pawngo je do sada odobrio zajmove ukupne vrijednosti od 1,3 milijuna dolara.

Zvuči zanimljivo...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram