Zatvori
Foto: Ili barem jednu cool PandoPad majicu...
Poslovni Puls
18/06/2011

Moje ime je Pando Bear i želim ti pokloniti jedan fenomenalni HTC Wildfire mobač

Pozdrav dragi prijatelji,

prošla je točno godina dana od dana kada su me moji roditelji smislili. U tih godinu dana su me nacrtali, isprogramirali, reklamirali, instalirali i tako više puta. Ljudi vole pande, a onda pande to jako umori, hoće odmor, spavanje.

Ovi moji iz firme preplašili su me da moj godišnji neće biti kakvog ga ja zamišljam. Govore mi da šef zna zvati na mobitel, slati SMSove, mailove, a očekuju da će me ganjati i po fejsu i tviteru.

Zato sam odlučio rješiti se svojeg brand new mobitelčića HTC Wildfire kojeg sam si posebno odabrao jer mi paše po boji. Očekujem vašu pomoć da me toga uređaja rješite.

Imam još jedan grozan problem. Pogled na moju ljetnu garderobu me šokirao. Imam 10 istih majica! Pa neću valjda takav na more!?

Sutra ću kupiti 10 novih majica, ali dok se ne vratim s mora moram smisliti kako isprazniti moj mali ormar.

Možda mi vi možete pomoći.

Na godišnjem sam od 10.06 do 10.07. Kad se vratim sve vas koji mi pomognete pozvat ću na kremšnite u svoj PandoPad Fun Factory u Samoboru. Bit će to pravi #pandopadup.

Vaš Pando Bear!

Kako mi možeš spasiti godišnji?

Polajkaj moju Facebook stranicu

ili, ako nisi baš od fejsa

Poprati me na Twitter
i pošalji barem jednu tweet poruku s hashtagom #PandoPad

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram