Zatvori
Foto: Vrijeme je da dobijemo Groupon za pojedine potrošačke niše...
Jasmin Hadzic
28/06/2011

Vlasnici Groupona uložili nekoliko milijuna dolara u grupni shopping za noćne izlaske

Voljeli biste večeras izaći u onaj omiljeni pub, ali ne želite plaćati punu cijenu kvalitetnog belgijskog piva? Poggled ima rješenje...

Pravi gospodari Groupona odlučili su uložiti nekoliko milijuna dolara u novi američki servis za grupni shopping. No, ovaj servis za razliku od ostalih Groupon klonova fokusirao se isključivo na noćne izlaske. Poggled.com tako trenutno nudi velike popuste u noćnim kafićima, pubovima i barovima u New Yorku, Chicagu i Denveru, a očekuje se kako će uskoro postati dostupan i u više američkih gradova.

Nama ovo zvuči kao jako dobra ideja. U vrijeme kada kada svaki drugi dan viđamo nove bezvezne klonove servisa za grupnu kupovinu s gotovo identičnim ponudama, krajnje je vrijeme da dobijemo servise koji će nuditi velike popuste u određenim potrošačkim nišama.

Poggled se fokusirao na noćni život, a možda uskoro dobijemo i Groupon za medicinske usluge, sportske aktivnosti ili putovanja.

Suosnivači Groupona i ulagači u Poggled, Brad Keywell i Eric Lefkofsky, pretvorili su Groupon u kompaniju koja će uskoro imati uspješan IPO na Njujorškoj burzi, pa ne sumnjamo da znaju što čine s ovom novom poslovnom avanturom.

Poggled je do sada prikupio ulaganja vrijedna 5,6 milijuna dolara.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram