Zatvori
Jasmin Hadzic
05/07/2011

Pogodite tko ima najviše pratitelja na Googleovoj+ društvenoj mreži?

I dok još uvijek nismo sigurni (jer nismo dobili pozivnicu za testiranje) hoće li Googleova+ društvena mreža biti dostojan konkurent Facebooku, najpoznatiji  svjetski "geekovi" odmah su otvorili svoje profile na Googleovoj društvenoj uzdanici...

Pa su se tako na Google+ pojavili i Robert Scoble, Leo Laporte, MG Siegler, Kevin Rose i brojna druga manje i više poznata imena američke tehnološke scene. Otvoren profil imaju i suosnivači Googlea.

No, sudbina je htjela da najpraćeniji korisnik na Google+ bude...Mark Zuckerberg, osnivač i izvršni direktor konkurentskog Facebooka. Ovdje moramo odati priznanje Googleu koji je sigurno mogao frizirati podatke da se Zuckerberga izbaci s mjesta najpopularnijeg Google+ člana.

Zuckerberga na Google+ prati više od 21.000 korisnika, dok je na drugom mjestu suosnivač i izvršni direktor Googlea Larry Page sa samo 14.000 pratitelja.

Pročitajte još:

- Mark Zuckerberg sada je treći najbogatiji tehnološki biznismen na svijetu s bogatstvom od 18 milijardi dolara

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram