Zatvori
Poslovni Puls
07/07/2011

Tržište novca: Pad deviznog tečaja EUR/USD

Mjenjačnica.net na lokacijama Trešnjevački trg bb i Harambašićeva 6 (Maksimir) nudi najpovoljniji tečaj, besplatne informacije i konzultacije. Ako pronađete bolji tečaj od našega javite nam, a mi ćemo se potruditi da ga nadjačamo. Više informacija na našim web stranicama ili na (01) 3097 512.

U srijedu je na svjetskim deviznim tržištima trgovanje otvoreno na razinama od ok 1,442 dolara za euro...

U prvom dijelu trgovanja zabilježen je manji rast tečaja EUR/USD te se trgovalo na razinama od oko 1,445 dolara za euro. Međutim u nastavku trgovanja zabilježen je nagli pad vrijednosti eura nakon što je Portugal postao druga država eurozone nakon Grčke čiji je kredit rejting svrstan u junk po Moddys Investors Service-u  te se tečaj spustio na razine od oko 1,43 dolara za euro na kojim razinama je trgovanje i zatvoreno.

U srijedu je bilo mirno na domaćem deviznom tržištu. Tečaj EUR/HRK se kretao u uskom rasponu od 30-ak pipsa na razinama oko 7,399 kuna za euro, gdje je i zatvorio dan. Stabilnosti tečaja su pripomogli i uravnotežene ponuda i potražnja za devizama kako sa strane bankarskog i korporativnog sektora.

Srednji tečaj za srijedu iznosi 7,394015 kuna za euro.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram