Zatvori
Jasmin Hadzic
19/07/2011

Suosnivač Twittera popljuvao Zuckerbergov smisao za humor - sigurno sada ovaj neće noćima spavati od brige...

Suosnivač Twittera Biz Stone u intervjuu za NPR radio dao je nekoliko zanimljivih komentara u svezi osnivača Facebooka - Marka Zuckerberga...

Pričao je tako Biz Stone kako su on i njegov poslovni partner Ev Williams jednom prilikom otišli na sastanak u Facebook jer je postojala mogućnost da će ih Facebook kupiti. Dečki su se putem do Facebookovog tadašnjeg sjedišta dogovorili kako će Zuckerbergu reći da žele dobiti 500 milijuna dolara za Twitter.

"U tom trenutku Twitter je bio procijenjivan na oko 25.000 dolara", ispričao je Stone koji je pokušao razbiti tenzije na sastanku sa Zuckerbergom uz nekoliko šaljivih viceva. "Ispričao sam nekoliko viceva koji su pali kao kamen na dno mora", ispričao je Stone. Mark Zuckerberg nije poznat kao veliki šaljivac, a Fincherov film "Društvena mreža" poigravao se s činjenicom da je najveću društvenu mrežu izgradio čovjek koji je iznimno povučen i asocijalan.

A da Stone možda nije ispričao jednostavno l vic? Ili kako su to na Gawkeru komentirali: "Patetično. Ovo je kada se ser*nja ruga šmokljanu."

Ako se pitate tko je točno Biz Stone - recimo samo da je on lik koji se pojavio u onoj bizarnoj reklami za rusku vodku.

Mi vjerujemo da se "Zuck" neće buditi po noći u znoju jer nema smisao za humor. On ima nešto što Stone nema. Tvrtku koja će uskoro vrijediti 100 milijardi dolara.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram