Zatvori
Foto: Barem mladi tajkuni lovu ne troše na skupocjene vile i razuzdane zabave...
Jasmin Hadzic
28/07/2011

Djeca Larryja Ellisona dobila džeparac od 350 milijuna dolara kako bi mogli financirati Mission Impossible 4

Novi klinci su u gradu i imaju hrpu love koju namjeravaju spiskati na financiranje i produciranje najvećih ovogodišnjih hollywoodskih hitova...

A ništa ne bi bilo čudno da nije činjenice da su ovi milijunaši pokorili Hollywood doslovno preko noći. Riječ je o bratu i sestri David i Megan Ellison. Ako Vam je prezime barem malo poznato, u pravu ste. Oni su djeca suosnivača tehnološkog diva Oracle, Larryja Ellisona, čija se imovina procjenjuje na 39,5 milijardi američkih dolara.

Kako piše Reuters, brat i sestra Ellison se nalaze na čelu 350 milijuna dolara vrijednog ulagačkog fonda Skydance Productions putem kojeg financiraju velike hollywoodske blockbustere. Među prvim velikim filmskim hitovima koji izlaze iz njihove tvornice nalaze se "Mission Impossible 4" i novi sf spektakl "World War Z". Navodno su za 20 milijuna dolara nedavno kupili prava na novi Terminator 5. Reuters piše kako su hollywoodske glavešine vrlo impresionirane Ellisonima koji su se upustili u pravi mali filmski biznis.

No, to valjda i nije tako teško kada ti tata u džep ubaci džeparac od 350 milijuna dolara. S druge strane, Ellisoni navodno uopće ne mare za skupocjene jahte i alkoholom nabijene zabave, pa možemo odati kakvo-takvo priznanje ovim klincima koji su imali sreću da se prezivaju Ellison.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram