Zatvori
Foto: To je učinio Eduardo Saverin, onaj dobri momak iz "Društvene mreže"...
Jasmin Hadzic
04/08/2011

Kada ste suvlasnik Facebooka, možete si priuštiti šampanjac od 250.000 kuna i društvo 10 zgodnih supermodela...

Sjećate li se još Eduarda Saverina? Da, on je onaj "dobričina" iz Fincherove "Društvene mreže"...

Mark Zuckerberg izgurao je prijatelja i suosnivača Facebooka iz tvrtke, samo kako bi kasnije sud mladom Brazilcu Eduardu Saverinu dodijelio dionice Facebooka koje danas vrijede oko 2,5 milijardi dolara. Saverin se do sada nije previše pokazivao u javnosti, no posljednja vijest govori da "nevoljeni sin" voli spiskati dobru lovu na prijatelje, šampanjac i hrpu zgodnih supermodela.

Kako prenosi NYPost, Saverin je sa svojom ekipom viđen u jednom luksuznom hotelu u St. Tropezu na francuskoj rivijeri. Nekoć malo ribarsko mjesto danas je party centrala za bogate klince željne zabave. Saverin i njegova ekipa preko vikenda su odsjeli u predsjedničkom apartmanu u kojem noćenje stoji 40.000 kuna. Tijekom subote Saverin je spiskao oko 250.000 kuna na nekoliko boca Cristal šampanjca, a kasnije je viđen u društvu 10 supermodela. Jedan od njegovih prijatelja navodno je cure polijevao skupocjenim šampanjecem.

Zvuči zabavno...

Saverin sada živi u Singapuru gdje je redovni gost tamošnjih noćnih klubova. Suosnivač Facebooka u slobodno vrijeme između opijanja voli ulagati u internet startupove. Zadnji put smo o njemu pisali kada je uložio 8 milijuna dolara u Qwiki.com.

Inače, ovo gore na fotografiji je glumac Andrew Garfield, koji je tumačio Saverina u "Društvenoj mreži".

Pročitajte još:

- Ipak nije robot: Mark Zuckerberg na cjelonoćnu pijanku spiskao 20.000 kuna

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram