Zatvori
Jasmin Hadzic
12/08/2011

Poslovni svijet putem Twittera trenutno uživa u tračevima iz dizala Goldman Sachsa i Condé Nasta

Evo o čemu američki medijski i financijski profesionalci razglabaju dok se voze svojim korporativnim dizalima...

Prije nekoliko dana pojavio se Twitter kanal koji prenosi navodno autentične razgovore iz dizala američke nakladničke kuće Condé Nast koja u svom vlasništvu ima neke od najpoznatijih časopisa na svijetu poput Voguea, GQ-a i Wireda. Tako već nekoliko dana uživamo u tračevima o novoj odjeći, bizarnoj komunikaciji između zaposlenika i kojekakvim drugim smiješnim razgovorima.

A nekon što su američki medijski prostor preplavile vijesti o misterioznom insajderu iz Condé Nastovog dizala, ubrzo su otvoreni novi Twitter kanali iz dizala investicijske banke Goldman Sachs i nakladničke kuće Hearst.

Iako nitko nije siguran da su razgovori na ovim Twitter kanalima zaista autentični, preporučujemo da ih počnete pratiti  jer je riječ o iznimno zabavnom trač-sadržaju koji garantira zabavu za sve koji žele proviriti iza scena američke medijsko-financijske industrije.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram