Zatvori
Jasmin Hadzic
12/08/2011

Prava bitka tek sada počinje: Google+ dobio Angry Birds, Zynga Poker i druge društvene igre!

Prava bitka za dominaciju nad svijetom društvenih mreža tek sada može početi...

Google je sinoć putem svog bloga objavio dostupnost prvih video igara na svojoj Google+ društvenoj mreži! Za sada je riječ o tek nekoliko popularnih društvenih igara poput Angry Birds, Sudoku i Zynga Poker. Googleovo rješenje za video igre gotovo je identično onome s Facebooka s malom razlikom da Vas Google+ neće zatrpavati hrpom poruka na Vašem korisničkom zidu. Svaka čast!

Ovo je velika stvar za mladu Googleovu društvenu mrežu. Online društvene igre jedan su od razloga zašto korisnici uopće provode sate i sate na Facebooku. Kako je rasla popularnost društvenih igara, tako je rastao i broj Facebookovih korisnika. Sasvim je jasno kako Google žel vidjeti sličan ishod i na svojoj društvenoj mreži.

Trenutno je dostupno samo 16 video igara, a ukoliko na svom Google kanalu još uvijek ne vidite sekciju za video igre, ne brinite, Google postepeno uključuje korisnike, pa ćete možda morati pričekati neko vrijeme prije nego što budete u mogućnosti zaigrati neku od Google+ video igara.

Na popisu Google+ video igara uskoro ćemo zasigurno ugledati još nekoliko Zynga naslova, ipak su oni uložili više od 100 milijuna dolara u najpoznatiju tvornicu internet video igara.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram