Zatvori
Poslovni Puls
12/08/2011

Tajkun pobijedio Hrvatsku: Privremeno zaustavljena prodaja Mitrovićeve luksuzne jahte!

Čini se da je srpski medijski tajkun dobio prvu bitku protiv Hrvatske! Općinski sud u Dubrovniku donio je odluku o privremenoj obustavi prodaje njegove zaplijenjene jahte...

"Moram iskazati veliko zadovoljstvo donošenjem privremene mjere o obustavi prodaje mog broda, koju je donio dubrovački sud i to na na osnovu dokumentacije koju smo podnijeli zbog kršenja zakona i procedure u ovom postupku. Kao što sam više puta rekao, a sada mogu i potvrditi svoja uvjerenja,  sud i pravosuđe iznad su svake političke igre, i oni svoju nezavisnost iskazuju ne gledajući boju kože, vjeru ili naciju. Također sam veoma zadovoljan što su se potvrdili svi moji navodi o kršenju zakona i proceduralnih normi od strane bahatih, arogantnih carinskih organa Republike Hrvatske", kazao je Željko Mitrović.

Prije nekoliko dana srpski je mogul u Dubrovniku predao dokumentaciju koja navodno dokazuje kako su napravljeni grubi "proceduralni propusti" pri oduzimanju jahte El Bosco V.

"Carinarnica u Dubrovniku nije donijela rješenje o ovrsi, što je bila dužna prije samog oglašavanja prodaje broda, pa i oduzimanja broda. To nije učinjeno ni pri zapljeni broda, a ni poslije, izdano je samo rješenje o poreznom dugu", rekao je tada Mitrovićev odvjetnik.

Sapunica se nastavlja...

Pročitajte još:

- Bilo je samo pitanje vremena: Stigla parodija s Hitlerom oko Mitrovićeve zaplijenjene jahte (VIDEO)

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram