Zatvori
Poslovni Puls
13/08/2011

Hrvatski sabor: A najzgodnija hrvatska saborska zastupnica je...Marijana Petir sa 6089 glasova!

Iz nekog razloga nama nepoznatog razloga, Hrvatski sabor na svojim je web stranicama objavio najposjećenije individualne zastupničke stranice...

A mogli su slobodno napisati "Ovo je top ljestvica najzgodnijih zastupnica". Pa krenimo redom...

Od siječnja do polovine srpnja saborsko je web sjedište zabilježilo 457 459 posjeta. U tom je broju približno 170 701 jedinstvenih posjetitelja koji su pregledali više od milijun i šesto tisuća stranica. Prosječan dnevni broj posjeta je 2253, a najposjećeniji dani bili su dani održavanja aktualnih prijepodneva: 6. travnja sa zabilježenih 5400 posjeta i 26. siječnja sa 4969 posjeta.

Najposjećenije zastupničke stranice su: Marijane Petir (6089 posjeta), Ingrid A. Marinović (2833) i Milanke Opačić (2489). I najposjećenije zastupničke stranice zadržale su dinamiku posjećenosti kao u prethodnom polugodišnjem razdoblju izuzev stranice zastupnice Marijane Petir čija je stranica zabilježila trostruko veću posjećenost od prosjeka posjećenosti zastupničke stranice.

Eto, genijalci iz Sabora sada su nam otkrili da je gospođica Petir Miss Sabora za prvo polugodište 2011. godine.

"Vjerujem da su građani primijetili moj rad, pa su željeli saznati malo više o meni. Posjete mojem webu pokazuju da postoji interes ze mene. To mi je potvrda da zastupam ispravne stavove i da radim dobar posao. U svakom slučaju nastavit ću i dalje tako", izjavila je za NoviList nova Miss Sabora.

A sada se možete nastaviti baviti stvarima koje život znače - švicarskim francima i kreditnim rejtinzima...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram