Zatvori
Jasmin Hadzic
16/08/2011

Donald Trump: Nije da se hvalim, ali ja sam možda upravo spasio američku ekonomiju!

"Hvalite me usta moja" - tako bi se ukratko mogao prepričati posljednji Trumpov PR ispad...

Prije samo nekoliko dana nekretninski mogul je gostovao na američkoj tv postaji CNBC gdje se pohvalio kako je pad financijskih tržišta iskoristio za veliki dionički shopping.

"Kupio sam dionice Bank of America, Citigroup - dvije velike kompanije koje su sada u velikim problemima, ali ja mislim da imaju dobre pretpostavke za rast. Kupio sam i dionice Caterpillara, Intela, Johnson & Johnsona i Proctor and Gamblea", opisao je tada Trump svoje trgovanje na američkim burzama.

A danas je "the Donald" na svom Twitter kanalu objavio kako novinari izvještavaju da je njegovo gostovanje na CNBC-u podignulo američke burzovne indekse! Poznavajući bahatog Trumpa, vjerojatno je bio mrtav-ozbiljan.

Ili kako su to naši kolege na jednom stranom financijskom portalu komentirali - evo ideje, neka Trump svaki dan gostuje na CNBC-u i burze će svaki dan završiti u plusu!

Pročitajte još:

- The Donald kupio 100 milijuna dolara vrijedan Boeing 757 u kojem su i sigurnosni pojasevi optočeni zlatom!

Foto:Zimbio

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram