Zatvori
Jasmin Hadzic
23/08/2011

Connor Zamary ima 7 godina, vlastitu iPhone aplikaciju, a planira ulagati i u tuđe mobilne aplikacije

Mi smo se sa sedam godina još uvijek igrali "rata", skupljali sličice nogometaša i vukli djevojčice za kosu. Ova današnja generacija ima neke sasvim druge načine zabave...

A sada upoznajte Connora Zamaryja, sedam godina starog dječaka iz...naravno...SAD-a.

Connor je jednog dana od svog tate Craiga čuo priču o starom tosteru. Dječaka je ideja toliko zainteresirala da je odlučio napraviti iPhone aplikaciju "Toaster Pop" koja korisnicima omogućuje da na virtualni prepečeni komad kruha stavljaju jednako virtualne namaze. Možda nije najgenijalnija ideja svih vremena, ali hej, dječak ima samo sedam godina!

CNET razgovarao je s dječakom putem emaila i to preko tate Craiga jer Connoru roditelji još uvijek ne dopuštaju da posjeduje vlastitu email adresu.

"Napravio je PowerPoint prezentaciju, prikupio novac od ulagača i unajmio developera koji je aplikaciju programirao i unaprijedio po njegovim zahtjevima", ispričao je tata Craig Zamary za CNET.

A Connor se očito ne zadovoljava ovim uspjehom. Upravo je oformio i vlastitu tvrtku, a održava i redovne tele-konferencije s developerima iPhone aplikacija. Dječak se sprema za lansiranje nove 2.0 verzije svoje "Toaster Pop" aplikacije - nacrti za istu već vise na obiteljskom hladnjaku!

Ponukan uspjehom svoje prve aplikacije, Connor kaže kako namjerava ulagati i druge projekte. Tako njegova šestogodišnja (6) sestra Annabelle već ima ideju za mobilnu aplikaciju koju Connor namjerava financirati. Od čega? Valjda od džeparca.

Svaka čast mladi Connore...

Foto:CNET

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram