Zatvori
Poslovni Puls
01/09/2011

Cijelo ste vrijeme "kukali" da želite Rohatinskog na čelu države - sada bi Vam se želje mogle i ostvariti!

Guverner Hrvatske narodne banke (HNB) Željko Rohatinski izjavio je za HTV-od Dnevnik3 da nema nijednog pravnog niti moralnog razloga da podnese ostavku na svoju dužnost...

Odgovorio je tako na prozivke iz medija i informacije da su Ivica Todorić i Agrokor kupili tvrtku njegove supruge po navodno nerealno visokoj cijeni i u sumnjivim okolnostima.

No, možda više ipak neće biti guverner. Naime, najavio je kako izlazi na izbore i kreće u utrku za Sabor.

"Ne sviđa mi se mnogo toga što se u politici zbiva - mislio sam da u te vode nikada neću ići", rekao je guverner HNB-a Željko  Rohatinski u intervjuu za HTV. Podsjetimo, Rohatinski je nekoliko puta demantirao informacije o ulasku u politiku govoreći da to njega ne zanima. Čak je i HNB priopćio kako guverner nema političkih ambicija. Suprotno tome, najdalje je otišao HSLS koji ga je najavljivao možda u vlastitim redovima, prenosi HRT.

Iako nemaju "blage veze" što točno Rohatinski radi, građani ga već mjesecima postavljaju na čelo top liste ljudi koji bi Hrvatsku mogli izvući iz trenutne ekonomske krize.

Cijelo ste vrijeme kukali da želite Rohatinskog na čelu države - sada bi Vam se želje mogle i ispuniti...

Pročitajte još:

- Slučaj ROHATINSKI: Ovo je prevršilo svaku mjeru, guverner HNB-a mora podnijeti ostavku...

Foto:HTV screenshot

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram