Zatvori
Poslovni Puls
09/09/2011

Bahati Zvonimir iz BiH dao otkaz jer mu je bilo dosadno na savjetničkom poslu s plaćom od 5.000 eura!

Bizarna priča iz Bosne i Hercegovine...

Stanoviti Zvonimir (pretpostavit ćemo da se radi o relativno mladom gospodinu) dobio je posao savjetnika jednog federalnog ministarstva u BiH uz mjesečnu plaću od 5.000 eura. Nakon što je dva mjeseca proveo na tom radnom mjestu Zvonimir je naglo dao otkaz. Razlog?

Mladom gospodinu je bilo previše dosadno...

Sigurni smo da će dobiti pljesak od onih pola milijuna nezaposlenih (da, toliko ih je) u BiH.

"Mogu reći da je bio ogroman broj putovanja, hodanja, mlaćenja praznih slama po svijetu, da je to strašno, tipa Kine, Japana. Ako netko ozbiljno misli sebi neku karijeru razvijati ili da nešto nauči, to je zaglupljivanje. Ništa ti ne radiš konkretno. Ti šutiš, jedeš, piješ, hodaš, računaš dnevnice", izjavio je Zvonimir za Radio Slobodna Evropa.

Jedna informacija za tebe Zvonimire: 99 posto savjetničkih poslova može se svesti na upravo ono što ti gore opisuješ. A da ne spominjemo situaciju davanja otkaza uz plaću od 5.000 eura u zemlji koja zaposlenike plaća tek nešto bolje nego kineska tvornica svoje fizičke radnike.

No, Radio Slobodna Evropa navodi kako se Zvonimir vratio svojoj struci u kojoj "danas postiže izvanredne rezultate".

Nadamo se samo da mu ti "izvanredni rezultati" osiguravaju mjesečne prihode od najmanje 5.000 eura, inače se lijepo zaribao...

Pročitajte još:

- U susjedstvu katastrofa: U BiH gotovo 520.000 nezaposlenih!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram