Zatvori
Poslovni Puls
09/09/2011

Kaos u TechCrunchu: AOL odbio prodati popularni blog natrag osnivaču Michaelu Arringtonu

Kaotična situacija u TechCrunchu i dalje se nastavlja...

Nakon što je osnivač i urednik Michael Arrington na stranicama TechCruncha objavio ultimatum gazdama iz AOL-a, AllThingsD doznaje kako su iz AOL poručili Arringtonu da nemaju niti najmanju namjeru popustiti i kako sada stvari stoje Arrington više nije zaposlenik TechCruncha niti AOL-a.

Dolaze glasine i iz samog AOL-a da će se cijela prepirka na kraju možda pretvoriti u pravu pravcatu sudsku trakavicu. Navodno se direktor AOL-a Tim Armstrong upustio u pregovore s Arringtonom, no sve osim otkaza za osnivača TechCruncha bilo bi pravo iznenađenje.

Podsjetimo, sukob na relaciji AOL - TechCrunch krenuo je nakon što je Arrington najavio pokretanje vlastitog venture capital ulagačkog fonda koji će ulagati u obećavajuće internet startupove. I AOL je uložio nešto novca u Arringtonov poduzetnički pothvat, no sve se zaustavilo nakon što je glavna urednica svih AOL-ovih medijskih izdanja Arianna Huffington najavila otkaz Arringtonu zbog očitog sukoba interesa i ponudila mu poziciju besplatnog blogera za AOL.

Ovaj to nije prihvatio i svađa je krenula.

Inače, idući tjedan održava se popularna TechCrunch Disrupt konferencija, pa ćemo tamo sigurno doznati nove detalje iz ove internet sapunice...

Pročitajte još:

- Oni smiješni tajvanski animatori objavili crtić o svađi Michaela Arringtona i AOL-a (VIDEO)

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram