Zatvori
Jasmin Hadzic
12/09/2011

Prelijepa švicarska misica Xenia Tchoumitcheva odbila stalni posao u američkoj investicijskoj banci JPMorgan

Možda se sjećate one priče početkom ljeta o švicarskoj misici koja je stažirala u poznatoj američkoj investicijskoj banci JPMorgan...

Oni koji su se ponadali da će ova švicarska ljepotica postati novo zaštitno lice Wall Streeta sada mogu početi plakati od muke.

Prema pisanju švicarskih medija Xenia Tchoumitcheva odbila je ponudu za stalni posao u JPMorganu i navodno se namjerava posvetiti "vlastitom biznisu", što u njezinom slučaju vjerojatno znači partijanje svake večeri i pojavljivanje na modnim revijama.

Tchoumitcheva na svojoj web stranici navodi kako je snimala reklame za Audi, Burger King i Casino Lugano, a nakon završenog studija ekonomije  stažirala je u Merrill Lynchu i londonskom Duet Group hedge fondu.

Xenia je završila ekonomski fakultet i tečno govori čak 5 svjetskih jezika (Talijanski, Ruski, Engleski, Njemački i Francuski).

A to će joj vjerojatno biti od velike pomoći u karijeri...DJ-a. Na svom Twitter profilu nedavno je objavila video snimku iz jednog kluba u kojem je odradila gažu DJ-a.

Biti bankar u JPMorganu ili lokalni DJ? Ovo bi trebala biti kao neka dilema, ali mi je baš i ne vidimo...

Pročitajte još:

- Imamo pre-bogatu fotogaleriju najzgodnije bankarice na Wall Streetu (FOTO)

Foto:Facebook/PinoGomes

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram