Zatvori
Jasmin Hadzic
15/09/2011

ZLATO: Mogul Donald Trump umjesto gotovine sada prihvaća i plaćanje u zlatnim polugama

Američki nekretninski mogul od sada će Vam iznajmiti poslovni prostor u jednoj od svojih mnogobrojnih nekretnina čak i ako nemate gotovinu ili ček...

Ali morate imati zlato!

Kako prenose američki mediji, Donald Trump je nedavno iznajmio poslovni prostor u jednoj od svojih njujorških nekretnina tvrtki koja se bavi prodajom i kupovinom plemenitih metala American Precious Metals Exchange (APMEX). I umjesto da desetogodišnji polog od 176.000 dolara uplati u gotovini, AMPEX je Trumpu ponudio 3 zlatne poluge, što je snalažljivi američki biznismen na kraju i prihvatio.

Naravno, Trump je odmah ispričao novinarima Wall Street Journala kako je njegov smrtni neprijatelj - predsjednik Barack Obama pravi razlog zbog kojeg je prihvatio ovako neobičan način plaćanja.

"Tužan je dan kada vlasnik jedne velike nekretnine mora početi prihvaćati plaćanje u zlatu umjesto u američkom dolaru. Gospodarstvo je u lošem stanju, a Obama uopće ne štiti dolar. Ukoliko ja učinim ovo, i drugi će to početi činiti, pa možda vidimo neke promjene", kazao je Trump.

Samoproglašeni spasitelj američke ekonomije ovim bi potezom mogao pokrenuti novi bizarni trend...

Pročitajte još:

- The Donald u akciji: Trump tuži autora jer je napisao da vrijedi “samo” 150 milijuna dolara

Foto:Flickr/GageSkidmore

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram