Zatvori
Poslovni Puls
16/09/2011

TV SCENA: Nikolina Pišek ide na PinkTV, a RTL napada zdravu pamet celebrity Survivorom...

Evo što se događa na domaćoj TV sceni...

Voditeljica NoveTV Nikolina Pišek ide na "gažu" u susjedstvo, točnije na Mitrovićevu PinkTV! Još uvijek nije jasno što će Nikolinica tamo raditi, ali ona je vidno oduševljena novim poslom. "Ovdje sam kao pozadinac, ne bih rekla da sam neko veliko iznenađenje. Bit ću dio najnovije programske sheme na Pinku. Nadam se da su kolege voditelji u meni dobili dobru konkurenciju. Trudit ću se opravdati ukazano povjerenje tako što ću snimati uzbudljive emisije. Obećavam da ću s gostima raditi kaos. Prvi put ću govoriti ono što mislim, a ne što su mi napisali u scenariju", kazala je za srpske medije.

Istovremeno...

RTL je predstavio svoju jesensku shemu koja se, očekivano, svodi na kvazi lifestyle emisije i novi reality show.

Pazite sada ovo...

Srpsko - hrvatski celebrity Survivor! Jedva čekamo...

Antonija Stupar Jurkin kreće s nedjeljnim, vikend izdanjem Exkluziva te će se na male ekrane vratiti nakon porodiljnog dopusta. Predstavljene su i već poznate serije koje će nastaviti s emitiranjem, kao što su  "Večera za pet", "Jezikova juha" te "Ljubav je na selu", s novim licem, voditeljicom Marijanom Batinić. Vraćaju se i "Studio 45", te "Hrvatska traži zvijezdu".

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram