Zatvori
Jasmin Hadzic
24/09/2011

TechCrunchev bloger Paul Carr pokazao srednji prst AOL-u, dao otkaz i sada pokreće vlastiti internet startup

Jedan od najzabavnijih TechCrunchevih blogera i kolumnista Paul Carr prije nekoliko dana napisao je poduži oproštajni tekst u kojem je figurativno pokazao AOL-u srednji prst zbog otpuštanja Michaela Arringtona  - i dao otkaz...

No, osebujni Paul Carr neće biti dugo bez posla.

Carr se već užurbano bacio na posao kroz vlastitu internet startup kompaniju u koju su već odlučili uložiti...da, Michael Arrington i šef Amazonove Zappos trgovine obućom Tony Hsieh. Još uvijek nije sasvim jasno koji će problem pokušati riještiti Carrov novi startup, no BusinessInsider tvrdi da neće biti riječ o novom blogu, već o kompaniji koja će se baviti "pitanjem medija i tehnolgoije". Da, kao što vidite, niti oni nemaju pojma o čemu je zapravo riječ.

Arrington će u novi Carrov projekt uložiti kroz svoj CrunchFund venture capital ulagački fond zbog kojeg je i dobio otkaz u TechCrunchu/AOL-u.

Jedna stvar je sigurna - nije loše biti Arringtonov osobni prijatelj i javni branitelj. Carr je možda za sobom zatvorio nekoliko vrata u beznačajnom AOL-u, ali sada na svojoj strani ima najmoćnijeg novinara Silicijske doline.

Zar mu je potrebno nešto više?

Pročitajte još:

- Žestoka rasprodaja dionica AOL-a nakon što je Arianna Huffington rekla NE spajanju s Yahoo-om

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram