Zatvori
Jasmin Hadzic
01/10/2011

Bivši basist Guns'n Rosesa Duff McKagan osnovao tvrtku za financijsko savjetovanje

Welcome to the financial jungle...

Biste li ocvalom rokeru povjerili svoju financijsku imovinu? Ako odmahujete glavom, niste sami. Ali ovaj bivši basist rock senzacije Guns'n Roses vjeruje da na ovom svijetu postoje ljudi koji bi njemu povjerili svoj novac - pa je zato otvorio tvrtku za financijsko savjetovanje.

Impresivno za čovjeka kojem je vrhunac karijere (po Wikipediji) bilo sviranje bas gitare i liječenje od ovisnosti o alkoholu. Ili kako to poetično piše autor Wikipedijinog članka "McKaganova gušterača je eksplodirala i morao je hitno na operaciju. Doktori su rekli ako ne prestane piti, bit će mrtav za mjesec dana, i McKagan je brzo postao trijezan."

U intervjuu za Bloomberg Businessweek Duff McKagan ponosno je objavio kako je zajedno s britanskim ulagačem Andyjem Bottomleyjem osnovao Meridian Rock Capital Management - tvrtku za financijsko savjetovanje i upravljanje ulaganjima.

McKagan nije rekao da li je njegova tvrtka uspjela pronaći barem jednog klijenta.

Osim ulaska u financijsku industriju McKagan će idući tjedan predstaviti i vlastitu autobiografiju "It's So Easy: and other lies" koja će pretpostavljamo biti prepuna priča o sek#u, drogama i rock'n rollu.

Iako nismo bili sigurni u odgovor na pitanje s početka ovog članka činjenica da je pivski brend iz Simpsona "Duff" nazvan po ovom rock starcu, definitivno nas je pogurala u jednom smjeru...

Pročitajte još:

- Jedan kanadski rock bend mogao bi zaraditi više milijuna dolara na prodaji domene TeaParty.com

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram