Zatvori
Poslovni Puls
15/10/2011

Osječka tvrtka za izradu internet trgovina Inchoo najavila regionalno širenje otvaranjem podružnice u Srbiji

Bravo za domaću pamet! Osječki Inchoo, specijalisti za izradu internet trgovina (radili su na servisu za grupnu kupovinu Kolektiva) ambiciozno najavljuju daljnje širenje...

Osječki Inchoo prekjučer je otvorio svoju prvu podružnicu u Novom Sadu u Srbiji! U urede u blizini SPENS-a, odmah će smjestiti prva tri zaposlenika.

"Otvaranje Inchoo podružnice u susjednoj nam Srbiji, strateški je potez tvrtke kojim je prepoznala prije svega mogućnost šireg izbora radnog kadra. Iako u Osijeku postoji veliki potencijal, uz zaposlenih preko 20 developera, pronalazak novih kvalitetnih djelatnika postao je pravi izazov. Dodatni poticaj otvaranju podružnice u Novom Sad-u leži u višemjesečnoj suradnji Inchoo-a sa novosadskom e-commerce development tvrtkom. Njihovo iskustvo indikator je kako su ostvareni preduvjeti za otvaranje podružnice koja bi u startu imala kvalitetne iskustvene temelje pri obavljanju core businessa te 100% samostalnost u izvršavanju posla. Upravo ta samostalnost podružnice dodatni je vjetar u leđa matičnoj tvrtki. Organizacijski gledano, Inchoo Srbija dodatni je tim Inchoo-a koji radi na isti način i koristi iste alate kao i matična tvrtka Inchoo", izjavio je Branko Ajzele, tehnički direktor tvrtke.

"U Novom Sadu smo prepoznali veliki potencijal za daljnji razvoj tvrtke. Uz nekoliko uspješnih primjera tvrtki iz tog grada kao što je a51 (ActiveCollab), uvjereni smo da će Novi Sad biti vrlo važno mjesto na mapi regionalne IT scene. Inchoo za novu podružnicu ima dugoročne planove i namjerava zadržati istu razinu kvalitete i kulture poslovanja kakvu njeguje i u Osijeku", dodao je Toni Aničić, marketing menadžer iz Inchoo-a.

Dečkima i curama iz Inchoo-a možemo samo poželjeti puno sreće u poslovnom razvoju...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram