Zatvori
Poslovni Puls
18/10/2011

Policija sumnja da je Dominique Strauss-Kahn iz Francuske u New York dovodio maloljetne prostitutke

Cirkus oko bivšeg šefa MMF-a Dominique Strauss-Kahna nastavlja se punom parom...

Procurili su novi detalji istrage o skandaloznoj maloljetničkoj prostituciji u koju je navodno umiješan i Dominique Strauss-Kahn, nedavno oslobođen od čak dvije optužbe za silovanje. Francuska policija prije nekoliko je dana uhitila nekoliko osoba koje su iz Carlton hotela u Lilleu ugovarale (prostitucija je legalna u Francuskoj) susrete prostitutki i imućnih klijenata. Već prije nekoliko dana britanski mediji su objavili kako policija sumnja da je i DSK bio jedan od tih klijenata.

Daily Mail u novom članku donosi još nekoliko svježih šokantnih informacija.

Šef policije Jean-Christophe Lagarde koji je trebao postati DSK-ov šef osiguranja nakon predsjedničkih izbora iduće godine, navodno je za bivšeg šefa MMF-a organizirao perverzne orgije, a Daily Mail piše kako je Lagarde za Strauss-Kahna iz Francuske u New York dovodio prostitutke. Policija sumnja kako su neke od prostitutki možda bile maloljetne.

New York Post navodi kako su najmanje dvije prostitutke potvrdile DSK-ovu umiješanost u cijeli slučaj, dok on sve optužbe negira i poziva policiju da ga ispita "kako bi otklonio sve sumnje u svoju umiješanost".

Uz ovako "spunjen" raspored, pitamo se kada je DSK uopće imao vremena voditi MMF?

Pročitajte još:

- Švaler Dominique Strauss-Kahn priznao da je ipak spavao sa “silovanom” sobaricom iz New Yorka

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram