Zatvori
Hrvoje Bujas
25/10/2011

Gradite novi Facebook i trebate pomoć? Poslovni anđeli i izvoznici softvera pomažu da dođete do kapitala...

Hrvatska udruga izvoznika softvera (CISEx) poziva zainteresirane poduzetnike tehnološke poduzetnike na suradnju...

1) POTRAGA ZA INVESTITOROM:

Ako imate projekt, koncept ili ideju, a ne znate kako doći do sredstava za realizaciju, kontaktirajte nas u Upravu CISEx-a (na mail: investitori@exportboomers.com). Zajedno ćemo proći kroz pripremni sastanak koji će prethoditi vašoj prezentaciji CRANE-u. Potrudit ćemo se da našim savjetima i iskustvom maksimalno pomognemo kako bi vaša potraga za investitorom bila uspješna. Također ćemo kontaktirati investitore i dogovoriti sastanak.

Vaši mentori bit će naši članovi koji imaju iskustva s izradom poslovnih planova te koji su dobivali i pronalazili dodatne modele investiranja (VC Fonding, pretpristupni fondovi EU, BICRO, seed investicije, investicije poslovnih anđela itd.). Među njima su i poznati hrvatski poduzetnici Viktor Marohnić, Luka Abrus, Dražen Drnas, Hrvoje Bujas, Ivan Burazin, Zoran Vujčić, Goran Radić, Ivo Lukač,…

2) UPOZNAJTE POTENCIJALNE INVESTITORE:

Krajem studenog nastavljamo s CISEx Fridayjom, u suradnji s našim članom, tvrtkom Inchoo iz Osijeka. Ovaj put smo upravo u Osijeku, gdje će jedan od gostiju biti i predstavnik udruge CRANE, pa se naravno i sami možete uvjeriti u mogućnosti financiranja s njihove strane.

"Kontaktirajte nas, dođite u Osijek i pronađite investitora", piše GoHomeov Hrvoje Bujas u priopćenju objavljenom na web stranicama CISEx-a.

Pročitajte još:

- Dobre vijesti: Hrvatski anđeli ulagači i najveći domaći izvoznici softvera najavili veliku stratešku suradnju

Napomena: PoslovniPuls je CISEx-ov medijski partner

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram