Zatvori
Jasmin Hadzic
31/10/2011

BRAVO: Hrvatska geolokacijska aplikacija Spotie predstavljena u Pekingu na TechCrunch Disruptu

Još jedna sjajna vijest za domaću IT scenu...

Splitski startup Spotie, o kojem smo već ranije pisali - dobio je priliku predstaviti se na TechCrunch Disrupt konferenciji posvećenoj novim startupovima i to u dalekom Pekingu! Kao što i samo ime govori, Disrupt organizira najveći svjetski startup mediji TechCrunch, a Spotie je dobio priliku da se u Pekingu predstavi pred oko 1000 sudionika, većinom ulagača, poslovnih anđela i mentora, te novinara. Na TC Disruptu u Pekingu pojavit će se i velike face poput suosnivača Skypea Niklasa Zennströma. Kako dozajemo, Spotie je pred publikom u Pekingu službeno predstavljanje doživio rano jutros po našem vremenu.

Jučer smo iz Pekinga dobili email od suosnivača Ivana Burazina koji nam je obećao hrpu dodatnih informacija i potvrdio kako Spotie u Pekingu planira i službeno lansirati beta verziju svoje mobilne aplikacije. Ekipa iza Spotiea još uvijek brižljivo krije informacije o samoj aplikaciji, no koliko smo mi shvatili - Spotie je geolokacijska mobilna aplikacija koja će korisnicima omogućiti "tagiranje" prijatelja. Zvuči kao društvenija verzija megapopularnog Foursquarea - više detalja trebali bismo dobiti uskoro. Oko 100.000 kuna početnog kapitala u Spotie uložili su financijski analitičar Matko Cvitanović i poduzetnik Franci Mjeda.

Što reći - ovo će biti sjajna prilika za mali internet startup iz Hrvatske da se predstavi pred novinarima i ulagačima na svjetskoj razini. Ovakva prilika ne dolazi često.

Sretno!

Pročitajte još:

- Splitski internet startup Spotie pronašao ulagače i najavio napad na megapopularni Foursquare

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram