Zatvori
Poslovni Puls
01/11/2011

Domaći blog posvećen društvenim medijima i novim tehnologijama Zimo.co dobio osvježeni dizajn

Sve popularniji domaći blog posvećen društvenim medijima i novim tehnologijama Zimo.co - dobio je novi osvježeni dizajn...

Novi Zimo.co je veliko poboljšanje u odnosu na staru verziju. Osvježeni dizajn je oku ugodan, a drastično je poboljšana i brzina učitavanja stranice. Što se tiče samog sadržaja i koncepta - velikih promjena nema. Ipak, moramo napomenuti kako Zimo uvodi rubriku "Jobs" koja će objavljivati oglase za posao vezane uz internet i nove tehnologije. U ovom trenutku nije jasno da li će se oglasi povlačiti s većih portala poput MojPosao i Posao.hr ili će Zimo objavljivati oglase u vlastitoj produkciji.

Vjerojatno najveća novost jest da je novi Zimo rađen u HTML5 formatu što će mu omogućiti odličnu prezentaciju na svim mobilnim uređajima.

"Prije točno dva mjeseca proslavili smo svoj prvi rođendan, a od danas ZIMO smo podigli na jednu višu kvalitetniju razinu. Kao što se vidi iz priloženog, ZIMO je dobio potpuno novi dizajn no zadržali smo isti koncept. Novi dizajn radili smo od početka na HTML5 standardu, čime smo htjeli pokazati da se itekako prilogađavamo trendovima na tržištu. Nedavno smo predstavili Android aplikaciju, a od sada ZIMO možete čitati i na bilo kojem mobilnom uređaju. Stranica je i do četiri puta brža od nama sličnih pa tako više nećete morati čekati da se stranica “konačno učita”, već ćete odmah nakon što kliknete imati otvoren članak", poručuju dečki iz Zimo-a.

Ako Vas zanimaju nove tehnologije, Facebook, Twitter, community menadžment - bacite oko na Zimo...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram